DucthCat Info 39: DutchCatTwelve afgemeerd op Hiswa te Water

Tijdens de aankomende Hiswa te Water, die van 29 augustus tot en met 3 september 2017 in Amsterdam wordt gehouden, is DutchCat met de DutchCatTwelve prominent aanwezig. De DutchCatTwelve ligt afgemeerd aan stand B22 en als vanzelfsprekend bent u van harte welkom Het schip is door zijn onderscheidende uiterlijk, kwaliteit en gebruik niet te missen. En nu zeker niet door de vermelding op de flanken van de nominaties voor Nederlands en Europees Motorboot van het Jaar 2017.

Sowieso is de DutchCatTwelve al op afstand herkenbaar aan de Dutch Orange Wrapping. Zie de DutchCatTwelve in de cirkel op de achtergrond van de banner van de Hiswa.

Vanaf volgend jaar zal de Hiswa te Water in de Bataviahaven in Lelystad haar deuren openen.

DutchCatTwelve VR-tour al gezien?

Als je zelf wil zien of anderen wil laten zien wat een enorme ruimte de DutchCatTwelve biedt en hoe smaakvol het interieur is ingericht, doe dan de VR-tour door te klikken afbeelding of klik op de volgende link: http://dutchcat.nl/vr360/


Door op de pijlen te klikken stap je van de ene in de andere ruimte. Interesse in een geheel andere indeling en inrichting? Geen probleem. De DutchCatTwelve is geheel naar je eigen wens in te delen en in te richten.

Met vriendelijke groet,
Jan van Eck