DucthCat Info 40: DutchCatTwelve op Boot & Fun Berlijn

De omgeving van Berlijn is bij uitstek geschikt voor de comfortabele en milieuvriendelijke manier van varen die DutchCat biedt. DutchCat is om die reden aanwezig op Boot & Fun Berlijn die van 23 t/m 26 november haar deuren opent. U kunt DutchCat vinden op stand 309 in hal 3.2. Helaas was het niet mogelijk de DutchCatTwelve mee te nemen. Voor een bezoek aan het schip en een relaxte proefvaart bent u altijd van harte welkom in onze thuishaven in Spakenburg.

Dit jaar hebben wij gekozen om op andere beurzen aanwezig te zijn dan de afgelopen jaren. Wij zijn daarom niet aanwezig op Boot Düsseldorf en waarschijnlijk ook niet op de Hiswa in de RAI.
Voor het voorjaar van 2018 hebben is gekozen voor de internationale multihull Boatshow Le Grande Motte in Zuid Frankrijk.

DutchCatTwelve VR-tour al gezien?

Als je zelf wil zien of anderen wil laten zien wat een enorme ruimte de DutchCatTwelve biedt en hoe smaakvol het interieur is ingericht, doe dan de VR-tour door te klikken afbeelding of klik op de volgende link: http://dutchcat.nl/vr360/

Door op de pijlen te klikken stap je van de ene in de andere ruimte. Interesse in een geheel andere indeling en inrichting? Geen probleem. De DutchCatTwelve is geheel naar je eigen wens in te delen en in te richten.

Met vriendelijke groet,
Jan van Eck