DutchCat Wereldpremiere

DutchCat introduceert op 18 en 19 augustus haar eerste innovatieve catamaran motorjacht, de DutchCatTwelve.

Dit in alles unieke schip (12,5m lang, 4,9m breed, 3,35m boven de waterlijn en slechts 85 cm onder de waterlijn) biedt veel meer dan haar monohull concurrenten. Meer ruimte, comfort, stahoogte (minimaal 2.1m en maximaal 2.4m), keuze in aandrijflijnen en vooral meer ruimte voor creatieve inbreng van eigenaren.

DutchCat

Ook in verbruik, onderhoud en milieubelasting zal DutchCat beter scoren dan haar concurrenten. De catamaran rompvorm heeft per definitieve minder weerstand dan een monohull en het daarmee samenhangende stabiele en comfortabele vaargedrag zorgen voor een veel lager energie verbruik.

Door optimalisering van de vaareigenschappen van de catamaran rompvorm is het DutchCat gelukt dit niet geringe schip te kunnen leveren met keuze uit zes aandrijflijnen: twee diesel versies, drie hybride versies en zelfs een 100% elektrische versie waarmee je een hele dag kunt varen.

Vanaf je eigen terras op het water op het achterdek of de comfortabele loungebank op het voordek en overal 360o zicht rondom in stilte en comfortabel genieten van het mooie om je heen. Dit alles is mogelijk tijdens het varen maar ook als je voor anker of in de haven aangemeerd ligt. En wat te denken van rechtop droogvallen op beide hulls. Comfort dat niet onder doet voor thuis en aangevuld met een ongekende beleving.

De indelingsmogelijkheden zijn groot en keuzes in kleuren en stoffen worden samen met de klant gemaakt. Op deze wijze creëert elke eigenaar zijn of haar echt unieke DutchCatTwelve.